De Leukste Obers boeken?

De-Leukste-Obers-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Niet van toepassing

De Leukste Obers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie de Leukste Obers

“De Leukste Obers van Nederland!” zijn door hun improvisatievermogen en markante voorkomen al lang niet meer weg te denken uit de evenementenbranche. De heren acteurs hebben daarmee één van de meest populaire komedie acts in handen. Zij toeren al ruim 20 jaar rond in zowel Nederland als België als de onafscheidelijke Bedienende Neven.

U kunt rustig blijven zitten… Deze absurdistische neven zijn vermakelijke obers met een vlekkeloos cv, waaruit blijkt dat ze van goede huize komen.

Boekingen de Leukste Obers

Al tekent chaotiek de boventoon… Het openen van een fles wijn is al een uitdaging voor de twee. Probeer er maar niet te veel op te letten, ze bedoelen het goed. Heeft u trek? Breng het subtiel aan, voordat ze zich persoonlijk aangevallen voelen. Een ergere bediening kunt u zich bijna niet voorstellen.

Etiquette op hilarische wijze

De Leukste Obers van Nederland openen uw evenement op hilarische wijze met hun eigen huisregels en presenteren altijd graag de etiquette met een knipoog aan uw gasten. Vervolgens trakteren zij deze nietsvermoedende publiek op een speciale dansact. Ze zorgen ervoor dat iedereen snel zijn of haar stijfheid verliest. Kortom, deze gestrikte heren zijn een onvergetelijke toevoeging aan uw gelegenheid!

Van bedrijfsfeesten tot privé feest tot congres

“De Leukste Obers van Nederland” hebben de afgelopen jaren hun sporen ruimschoots verdiend, op zowel particuliere feesten als bedrijfsfeesten, congressen en openingen, nationaal als internationaal.

Met voedsel wordt niet gerotzooid… maar waarmee dan wel? Ontdek het door hen uit te nodigen!

Waarvoor inzetbaar?

Ze zijn multi-inzetbaar. Vanaf de deur als warm welkom, komische hulp bij de garderobe, op ludieke wijze helpen met uitserveren, entertainment tussen de gasten, openen van het buffet of barbecue, tot het geven of ondersteunen van een speech, mensen in het zonnetje zetten, het organiseren en presenteren van een spel, quiz of bingo, enzovoort. Dit alles doen ze graag voor u op hun eigen unieke wijze! Alles zonder blikken of blozen.

De Leukste Obers sterk in improvisatie

De act wordt zoveel mogelijk gepersonaliseerd met betrekking tot de klant, het thema, de locatie en de wensen. Alles wordt ontwikkeld, uitgevoerd en gepresenteerd door twee professionele improvisatie-acteurs met ruime media en entertainment skills.

“De Leukste Obers van Nederland” boeken? Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Kom in de stemming

De Leukste Obers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Leukste Obers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Leukste Obers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Leukste Obers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Leukste Obers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Leukste Obers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Leukste Obers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Leukste Obers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!