De Rockstieren boeken?

De-Rockstieren-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 of 3 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

De Rockstieren boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Rockstieren

In 2011 zijn deze geelzwarte feestrockers voor het eerst losgelaten in het wild. Gelijk vanaf het begin werden ze een populaire band in de feesttenten op het platteland in Noord en Oost Nederland. De luchtgitaren waren niet aan te slepen. Inmiddels hebben ze honderden optredens achter de rug en hebben alle hoeken van Nederland gezien en overal zagen ze het publiek van jong tot oud uit hun dak gaan. Gillende en springende meiden, dromende moeders en stoere rockers, ze rocken allemaal mee op de vrolijke energie die van het podium spat. De geelzwarte FEESTROCKERS verrassen het publiek elke keer weer met uitsluitend herkenbare hits die iedereen kan meebrullen. Ze maken er gegarandeerd een groot feest van en zorgen ervoor dat de bieromzet flink stijgt.
Boekingen De Rockstieren

Boekingen De Rockstieren

De Rockstieren spelen klassiekers uit de jaren zestig en zeventig, hits uit de jaren tachtig en negentig, toppers uit het eerste decennium van dit millennium en natuurlijk hedendaagse hits. Evergreens, boerenrock, feesttententoppers, piraten hits, Engels-, Nederlands- en zelfs enkele Duitstalige nummers komen voorbij in een show vol spektakel. Ook hun eigen geschreven nummers zijn pakkende meezingers die op elk feest goed scoren.

De vijf hardwerkende ouwe rockers zijn altijd strak gekleed in uitsluitend geel/zwarte kleding. Ook het geluid is altijd professioneel verzorgd en wordt gecombineerd met een oogverblindende lichtshow. Er kan worden gekozen voor een avondvullende show of een korter optreden, op bijvoorbeeld een festival. De Rockstieren hebben in een zeer korte tijd een goede reputatie opgebouwd met optredens in voorprogramma’s van o.a.: Kensington, Normaal, Mooi Wark, The Heinoos, Bokkers, Old Nijs en BZB. Ze zijn de ideale opwarmer voor de hoofdact van een evenement. De Rockstieren hebben meerdere keren bewezen dat ze grote evenementen van 3000 tot 5000 man ook prima aan kunnen.

Kom in de stemming

De Rockstieren boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Rockstieren te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Rockstieren wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Rockstieren viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Rockstieren online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Rockstieren boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Rockstieren kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Rockstieren boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!