Piratenband Donders boeken?

Piratenband-Donders-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 of 1 x 90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

LET OP Toeslag optredens buiten de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel + € 200,00

Piratenband Donders boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Piratenband Donders

Piratenband Donders is een energieke band met een zestal doorgewinterde muzikanten en met een oogverblindende zangeres die met veel bombarie en plezier zorgt dat zelfs de grootste zwartkijker het gevoel krijgt dat de zon weer is gaan schijnen. Feesten met die hap dus!
Zalige meezingbare en hoogst aanstekelijke mix van de allergrootste piratenkneiters afgewisseld met het fijnste van het fijnste vijfsterren polka’s en de beste schlagers staan op het menu. Denk hierbij aan “Adio adio”, “Lafaard van de stad”, “Kleine Paloma”, “Als je verliefd op een jongen bent”, “Jij daar in de radio”, “Teeny Calimeros”, etc. etc.

Boekingen Piratenband Donders

Duellerende accordeons, afwisselend met mandolines, panfluiten, orgels etc. Dit alles op niveau van de hoogste plank. De bovenste misschien wel. Alles verpakt in een heerlijke over-the-top show vol herkenbare hits die doorgaans door de ether slingeren en die iedereen mee kan zingen. Een show van het meezingbaarste soort en geschikt voor alle gezindten en leeftijden.

De band is dan ook Donders geschikt voor een avondje feesten in een feesttent, een festival, tijdens een piratenfeest, bedrijfsfeest of gewoon een donders gezellig schuurfeest.
Hier bij Donders wordt het zo maar eens, dondersgezellig!

Kom in de stemming

Piratenband Donders boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Piratenband Donders te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Piratenband Donders wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Piratenband Donders viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Piratenband Donders online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Piratenband Donders boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Piratenband Donders kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Piratenband Donders boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!