De Staat boeken?

de staat boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

De Staat boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Staat

Op zaterdag 11 juni 2016 speelde zich op het legendarische Pinkpop Festival in Nederland een buitengewone scene af. Frontman Torre Florim van De Staat liep het midden van de overvolle menigte bij het hoofdpodium in. Toen het Nederlandse vijftal met hun antisemitische “Witch Doctor” binnenkwam, zwaaiden massale cirkels van ronddraaiende lichamen wild rond Florim terwijl hij ze dirigeerde als een gestoorde circusdirecteur.

Geïnspireerd door de video (2,6 miljoen YouTube views en stijgend voor de “Witch Doctor”-video) neemt het publiek deel aan een hypnotische tribale kringdans – van de kleinste clubs tot de grootste arena- en festivalpodia. Bijzonder was ook dat dit De Staats tweede optreden was op dat festival. Ze speelden op een volle tent op vrijdag, dus ze waren onder de indruk van de organisatoren dat ze hen terug vroegen om de volgende dag op het hoofdpodium te spelen.

Cirkels en een cirkelbeweging zijn constant in het leven van “O” – het studioalbum van de band 2016. Van het circulaire schrijven en opnemen dat ze eind december 2014 hebben opgezet in hun nieuw gekochte collectieve studioruimte “Doornroosje” in Nijmegen, Nederland, de beroemde voormalige poppodium van hun geboortestad, tot spelen in de ronde in Arena-menigten als belangrijkste steun voor Muse over 14 data in heel Europa in 2016.

Witch Doctor – De Staat

De titel van het vierde studioalbum van de band O lijkt nu vreemd gewetensvol. Deze letter vertegenwoordigt niet alleen het geluid “Oh”, maar symboliseert een cirkelvormige beweging. Torre Florim: “Die cirkel lijkt op elk aspect van het album. We hebben de nummers in een circulaire opstelling opgenomen, hier in onze studio. “O” staat voor niets, maar toch voor alles tegelijk – en voor oneindigheid. Onze nieuwe nummers zijn repetitief, je zou kunnen zeggen dat ze voor altijd door kunnen gaan. ” Maar ook inhoudelijk speelt de symbolische cirkel een grote rol. Florim: “Ik schrijf bijvoorbeeld over vastzitten in een lus, dezelfde cyclische bewegingen maken zonder eraan te kunnen ontsnappen. En over het moment dat wij als mens niet meer sterven: hoe zou zo’n eindeloos leven eruit zien? ‘ Zal Obe een belastend of filosofisch verslag zijn? “Het is niet zo zwaar: er staat ook een nummer op de plaat dat helemaal niets is.”

Hoogtepunten sinds de release tot nu toe waren onder meer een Top-5-album in hun thuisgebied, uitverkochte shows in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en het VK en een 3FM Award voor beste album. 3FM is het grootste alternatieve radiostation in Nederland (een equivalent van de Britse 6Music). De Staat wint voor het eerst in de geschiedenis van de awards dat een band tweemaal de 3V12 Best Album Award heeft gewonnen (zij wonnen ook de prijs voor hun debuutalbum “Wait For Evolution” in 2009). In december wonnen ze met publieksstemming de 3V12 Song of the Year Award met “Make The Call Leave It All”. SKY Germany presenteert ook hun nummer Input Source Select voor hun advertentiecampagne van 2016.

Cirkelpodium midden in het publiek

In maart 2016 kwam de uitnodiging van Muse om De Staat te vragen of ze mee wilden gaan tijdens hun “Drones” -tour. De Staat stond op een cirkelpodium midden in het publiek.

In november bracht De Staat hun allereerste live-album “Live in Utrecht” uit. Hierna begint de band aan een headline tour door Duitsland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk begin 2017. Als klap op de vuurpijl verkochten ze hun eerste Heineken Music Hall (Amsterdam) headliner show in februari 2017. cirkel is nog niet volledig gesloten op deze cyclus en het zou goed zijn om deze unieke band te zien.

De geschiedenis van De Staat

DE STAAT bracht hun debuutalbum “Wait For Evolution” uit in 2009. Dat jaar speelden ze festivals zoals Glastonbury, City to City, The Great Escape, SXSW, CMJ, Iceland Airwaves, Sziget en Lowlands. Wait for Evolution heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de eerder genoemde 3V12 Best Album Award.

Het tweede album Machinery verscheen in 2011 en zowel in 2011 als in 2012 ontving de band de 3FM Award for Best Alternative Act.

Frontman Torre Florim werkte aan hun derde album I_CON (2013) met onder meer Vance Powell (legendarische, met meerdere Grammy bekroonde mixer uit Nashville, Jack White’s rechterhand), maar met alle opnames was de klankvisie voor de output van de band erg goed beide vastgelegd door Torre.

Boekingen De Staat

ICON’s albumtrack Down Town is te zien in EA’s FIFA 2014. De eerste single Devil’s Bloodwas Megahit op 3FM; het album is gekenmerkt als Album van de week. DE STAAT heeft in 2014 de Edison Industry Award voor Best Rock Album ontvangen. Ze zijn ook genomineerd voor drie 3FM Awards (Best Band, Best Rock Band, Best Album. I_CON werd gevolgd door EP Vinticious Versions in november 2014, met remakes van eerder uitgebrachte nummers door DE STAAT.

De Staat heeft consequent innovatieve en geliefde muziekvideo’s afgeleverd. Van de eerder genoemde ‘Witch Doctor’ tot de verbijsterende, provocerende en grappige ‘Pep Talk’, ‘Sweat Shop’, ‘Get It Together’, ‘Make A Call’ en nog veel meer.

Frontman Torre Florim heeft ook internationale aandacht getrokken voor zijn soloprojecten. Zijn coverversie van “Firestarter” werd opgepikt door Prodigy – ze noemden het op al hun sociale media en noemden de versie van Torre “De beste cover ooit van een van onze nummers”. Het nummer kwam terecht in de officiële gametrailer van Just Cause 3.

Kom in de stemming

De Staat boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Staat te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Staat wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Staat viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Staat online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Staat boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Staat kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Staat boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!