De Tappers boeken?

de tappers boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid en techniek

De Tappers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Tappers

Waar De Tappers tappen, is het FEEST!
Hun hit ‘Broodje Balkan’ klonk door van België tot Friesland, en de 2023 hits ‘Cava Tequila’ en ‘Ai Ai Cora’ mochten live vertolkt worden op 3FM en AVROTROS tijdens Rob & Wijnand’s Carnaval Countdown.

Boekingen De Tappers

De energieke optredens van de drie charmante barmannen weten bij elke feesttent en kroeg de onderste druppel uit het glas te halen. Waar De Tappers voet op het podium zetten blijft geen polonaise on gelopen. Geen achtertante zal stilstaan, en de promillages lopen altijd ongekend op. De Tappers stappen pas het podium af als het legendarisch is geweest.

Bier, Bier, Bier

De nieuwe track ‘Bier Bier Bier’, een samenwerking met de Haagse groep Bennie Beenham, is nu uit. En de nieuwe klapper voor Carnaval 2024 is in de maak!

Kom in de stemming

De Tappers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Tappers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Tappers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Tappers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Tappers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Tappers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Tappers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Tappers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!