De Thuisband boeken?

de thuisband boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

De Thuisband boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Thuisband

De Thuisband wordt door iedereen die ze gezien en gehoord heeft de meest heftige Nederlandstalige band ter wereld genoemd.

Als u ze gezien heeft zult u begrijpen waarom. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: Nederlandstalige pop is op dit moment helemaal in. En er is geen band ter wereld die de successen van de belangrijkste Nederpop groepen beter speelt dan de Thuisband.

Boekingen De Thuisband

Als geen ander weten de muzikanten van de Thuisband het publiek te vermaken met hun rood wit blauw parade. Nummers van Blof, Het Goede Doel en Klein Orkest worden afgewisseld met stukken van Doe Maar, Toontje Lager, The Scene en de Dijk. Maar ook het werk van Acda en De Munnick en Van Dik Hout. Het is vanaf het eerste nummer een groot feest der herkenning.

De Thuisband is samen met de volgende nederpop helden te boeken:

 • Henk Westbroek
 • Manuela Kemp
 • Erik Mesie (Toontje Lager)
 • Bert Heerink
 • Marcel de Groot
 • Peter Groot Kormelink (Jazzpolitie)
 • Harrie Slinger
 • Peter Koelewijn
 • Polle Eduard

Kom in de stemming

De Thuisband boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Thuisband te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Thuisband wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Thuisband viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Thuisband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Thuisband boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Thuisband kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Thuisband boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!