MITS Mitchell boeken?

MITS-Mitchell-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

MITS Mitchell boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie MITS Mitchell

MITS heeft een van de mooiste stemmen van Nederland. Met zijn karakteristieke geluid zingt hij over situaties die uit het dagelijkse leven zijn gegrepen, met veel gevoel, goede intenties en door- spekt met zelfreflectie. Ruwe bolster blanke pit, trots op zijn afkomst, geboren in de Amsterdamse ‘Pijp’ en getogen in Almere. MITS is authentiek, creatief, enthousiast, intelligent, gevoelig, empathisch, goed gebekt en hyperactief. Een jongen van de straat met een ontembare drive om te creëren en te leren van het leven.
MITS Mitchell heeft een druk en bijzonder productief jaar achter de rug en daar gaan we in 2023 de vruchten van plukken.

Boekingen MITS Mitchell

MITS heeft een eigen band geformeerd, meer dan 20 covers gemaakt(Hits door MITS), een single gereleased (Altijd Wel Iemand), een flinke hoeveelheid nieuwe liedjes geschreven, veel samengewerkt en door heel Nederland getoerd. Uit de support-tour en samen- werking met BENR is ook en nieuwe single ontstaan, een aanstekelijke oorwurm die in de live uitvoering meteen een groot succes bleek en met veel enthousiasme luidkeels werd meegezongen.

Kom in de stemming

MITS Mitchell boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om MITS Mitchell te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u MITS Mitchell wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met MITS Mitchell viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u MITS Mitchell online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

MITS Mitchell boeken

Dus bent u benieuwd hoe u MITS Mitchell kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

MITS Mitchell boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!