De Verboden Zolder van Opa en Oma boeken?

de verboden zolder van opa en oma boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Verboden Zolder van Opa en Oma boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Verboden Zolder van Opa en Oma

Daan en Tess logeren vaak bij Opa en Oma. Dit is altijd een dolle boel, want ze mogen zoveel snoepen als ze willen en ze mogen in het hele huis spelen, behalve op de zolder, deze is voor hen verboden terrein! Dat maakt Daan en Tess wel erg nieuwsgierig, want wat is er te vinden op zolder en waarom zouden ze hier niet mogen komen?

Boekingen De Verboden Zolder van Opa en Oma

Tijdens een vakantie logeren ze weer bij Opa en Oma. Maar deze keer vervelen ze zich rot, het regent al de hele dag en ze kunnen niks meer verzinnen om te doen. Ineens heeft Daan een super goed idee! Hij stelt voor om toch stiekem een kijkje te gaan nemen op zolder. Daan en Tess glippen zo zacht als ze kunnen de zolder op en belanden daar niets vermoedend in het magische verleden van Opa en Oma. Maar was dit nou wel zo’n goed idee?

De Verboden Zolder van Opa en Oma boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Verboden Zolder van Opa en Oma te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Verboden Zolder van Opa en Oma wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Verboden Zolder van Opa en Oma viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Verboden Zolder van Opa en Oma online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Verboden Zolder van Opa en Oma boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Verboden Zolder van Opa en Oma kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Verboden Zolder van Opa en Oma boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!