De Wielen van de Bus boeken?

de wielen van de bus boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

De Wielen van de Bus boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Wielen van de Bus

De Wielen van de Bus is meer dan een bus want eigenlijk zijn er diverse mogelijkheden. Op zoek naar een kindershow als echte publiekstrekker op jouw evenement?

Denk dan eens aan een Muziekshow of Meet & Greet met Jill en Beep (Toet) de Bus uit de Wielen van de Bus. Deze karakters zorgen voor veel bekijks en zijn bij ons te boeken.

Boekingen De Wielen van de Bus

Tijdens het bezoek zullen kinderen vermaakt worden met de welbekende liedjes van de Wielen van de Bus en mogen ze uiteraard plaats nemen in de bus zelf. De animatieserie wordt momenteel uitgezonden op RTL Telekids en is een groot succes bij kinderen.

Op de foto met een echte kinderheld. Voor kinderen is er niets zo speciaal als het ontmoeten van hun grote tv helden.

Even een momentje waar je de twee grote tv helden van de Wielen van de Bus kunt bewonderen, knuffelen, high-five geven of natuurlijk gezellig mee op de foto kunt gaan. Een blijvende herinnering voor jong en oud. Meet & Greet met Jill en (Toet) Beep de Bus!

De Wielen van de Bus boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Wielen van de Bus te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Wielen van de Bus wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Wielen van de Bus viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Wielen van de Bus online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Wielen van de Bus boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Wielen van de Bus kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Wielen van de Bus boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!