De Zingende Barmannen boeken

Zingende-Barmannen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Zingende Barmannen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie de Zingende Barmannen

Feesten in Nederland zijn niet compleet zonder de aanwezigheid van de Zingende Barmannen. Al enkele jaren zetten ze elke kroeg, feesttent, plein en festival op z’n kop. Als ze nog niet op jouw evenement zijn geweest, wordt het hoog tijd om dat te regelen!

Geboren entertainers

Maak kennis met de Zingende Barmannen: een groep geboren entertainers die tijdens hun shows vol gas geven met de grootste meezingers en medleys voor hun publiek. Ze banen zich een weg door de hele locatie en zorgen ervoor dat het dak eraf gaat. Hun doel is simpel: iedereen moet schor zijn van het meezingen voordat ze naar huis gaan! Hun show omvat daarom de grootste klassiekers aller tijden, van Hazes tot Mart Hoogkamer, van Tom Jones tot Bruno Mars.

Boekingen de Zingende Barmannen

Deze feestelijke act is te boeken voor een kort en krachtig blokje van 45 minuten, maar bekijk zeker ook de avondvullende shows zoals ‘Beatz & Bartenders’ of de ultieme knaller: ‘DE BARMANNEN SUPERSHOW’!

De Zingende Barmannen op ieder feest te boeken

De Vierdaagsefeesten in Nijmegen: “Het hele plein op zijn kop, ongekende energie die van het podium komt.” Dierens Kade Festival: “Een feestje om elk jaar weer naar uit te kijken.” PSV Eindhoven: “Een echt topfeest en waanzinnige interactie.”

Mis niet langer de kans om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met de ongeëvenaarde energie van de Zingende Barmannen!

Kom in de stemming

De Zingende Barmannen boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
795 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Zingende Barmannen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Zingende Barmannen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Zingende Barmannen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Zingende Barmannen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Zingende Barmannen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Zingende Barmannen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Zingende Barmannen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!