Der Rudi boeken?

der rudi boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Excl. reiskosten

Der Rudi boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Der Rudi

Het licht dimt in de zaal, de muziek zwelt aan en daar is Rudi: “Heeeeey… Biertje?!”

Een daverende medley van bekende Duitse schlagers en après-ski nummers barst los, love gezonden door de beroemdste skileraar van Nederland. Hij eindigt met ‘Volg de leraar’, een muzikale skiles samen met uw gasten. De zaal gaat gegarandeerd los: een prachtige kick-off van uw feest! (Duur 20-30 minuten.)

Daarna volgt een meet & greet met Der Rudi. Hijgaat de zaal in om met uw gasten op de foto te gaan en ene praatje te maken. Zo kan iedereen thuis laten zien dat hij met de echte skileraar van Biertje op de foto is geweest. Ook is het mogelijk om Rudi een prijs uit te laten reiken of iemand in het zonnetje te laten zetten. (Duur 15-25 minuten.)

Boekingen Der Rudi

In totaal is Der Rudi 45 minuten aanwezig. Zanginstallatie en cd-speler dienen aanwezig te zijn en bij grote zalen een monitor.

Bruiloftsfeest, Oktoberfest, Tiroler avond, carnaval of après-skiparty, Rudi maakt er een onvergetelijke avond van!

Kom in de stemming

Der Rudi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Der Rudi te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Der Rudi wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Der Rudi viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Der Rudi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Der Rudi boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Der Rudi kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Der Rudi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!