Die Dandys boeken?

die dandys boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

Die Dandys boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Die Dandys

De nieuwe sterren aan het schlagerfirmament, die reeds geen onbekende meer zijn in het Party en Schlager wereldje. Ze zijn in Duitsland in deze scene al niet meer weg te denken. Al jaren toeren zij door Duitsland en de rest van Europa. Met hun eigen nummers, maar ook met de beste nummers uit de Duitse schlagergeschiedenis.

Dandy-virus

Die Dandys spelen elke zaal, feesttent, etc. plat, maar dat doen ze ook bij hun eigen concerten, die al jaren bezocht worden door grote groepen trouwe fans. Wanneer men eenmaal een Schlager Party live show van de Dandys heeft meegemaakt is men besmet met het Dandy-virus.

Eigen album

In 2013 werd het wachten van de fans op een album van Die Dandys beloond. Het eerste eigen album met eigen nummers werd uitgebracht. Er gingen veel maanden van hard werken aan vooraf, waarbij ze de steun kregen van de twee grote producenten Detlef Wiedeke en Lars Gischewski. Beide producenten hebben reeds hun sporen verdiend hebben in de muziekindustrie, Detlef Wiedeke werkte samen met artiesten als Bonnie Tyler, Cora, Modern Talking en Blue System. Lars Gischewski heeft samengewerkt met Mr. President en Cocooma.

Boekingen Die Dandys

Met hun debuutalbum Fur Dich, krijgt iedereen de juiste indruk van de aanstekelijke Dandy-sound, die neergezet wordt door de vijf topmuzikanten en hun oogverblindende zangeres Antje. 12 titels in het Duits, die zomer, zon en vakantiegevoel bij een ieder oproepen. Stilzitten is er voor de band niet bij want de voorbereidingen voor een nieuw album en single zijn alweer in de maak.

Kom in de stemming

Die Dandys boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Die Dandys te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Die Dandys wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Die Dandys viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Die Dandys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Die Dandys boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Die Dandys kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Die Dandys boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!