Die Jungen Zillertaler boeken?

icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Die Jungen Zillertaler boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Die Jungen Zillertaler

Het jonge Zillertal – een succesverhaal

Markus Unterladstätter, Daniel Prantl en Michael Ringler zijn Die Jungen Zillertaler en al meer dan 25 jaar niet alleen beste vrienden, maar ook zeer succesvolle collega’s. Met hun band behoren ze al jaren tot de topacts in de pop- en volksmuziekgenres van Oostenrijk en omringende landen. De jonge Zillertaler mensen worden gevierd met al hun live optredens als garantie voor een goed humeur en feeststemming.

Geen evenement, geen goed feest of festival, waar de typische “JUZI Sound” van Markus, Daniel en Michael het publiek niet in feeststemming brengt. Die Junge Zillertaler speelt jaarlijks meer dan 150 concerten, voornamelijk in Duitsland, Zwitserland, Nederland, België, hun thuisland Oostenrijk en opnieuw in 2019 op Mallorca, het populairste feesteiland van de Duitsers. Ook als gasten op tv in alle bekende Schlager- en volksmuziekshows worden Die Junge Zillertaler in de Duitstalige regio verwelkomd en min of meer vaste gasten genoemd.

Boekingen Die Jungen Zillertaler

Voor de fans van de “JUZI’s” is elke dag “een hele mooie dag”. Als het gaat om het “plukken van dennenappels” in “Tal mit Z”, “Auf der Bruck Trara” of “Drob’n auf´m Berg”. Te voet of bij voorkeur met de “helikopter”. In ieder geval met veel “Humba Tatärä”! Met hun liederen verenigen Die Junge Zillertaler mensen een doelgroep “tussen 0 en 100 jaar”, zoals de drie muzikanten trots benadrukken, “er is immers niets beter dan het feit dat muziek generaties verbindt en je het samen viert!”

In 2019 was er voor de 12e keer goud – voor de 11e keer voor een album – voor de jongste Zillertaler mensen. Meest recentelijk in februari voor het album “Obercool im Haifischpool” (Sony Entertainment).

• 12 x goud (11 x album goud) en 2 x platina in Oostenrijk (IFPI gecertificeerd!)
• Winnaar van de AMADEUS Oostenrijkse muziekprijs 2012
• Genomineerde AMADEUS Oostenrijkse muziekprijs 2019
• Top posities in de officiële single en album charts

25 jaar Die Junge Zillertaler

2019 is een heel bijzonder jaar voor Die Junge Zillertaler. De succesvolle band viert haar 25-jarig bestaan ​​op het podium. Het hoogtepunt van het “JUZIläum-jaar” is de JUZIopenair van 15 tot 18 augustus 2019 in hun Zillertaler geboortestad Strass im Zillertal. Het grote open-air in Tirol vindt voor de 20e keer plaats. Voor het feest van het jaar kondigden voXXclub, Marc Pircher of de Paldauern topacts aan voor het voorlopige programma om samen met de JUZI’s te vieren.

Kom in de stemming

Die Jungen Zillertaler boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Die Jungen Zillertaler te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Die Jungen Zillertaler wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Die Jungen Zillertaler viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Die Jungen Zillertaler online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Die Jungen Zillertaler boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Die Jungen Zillertaler kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Die Jungen Zillertaler boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!