Die Oberbayern boeken?

die oberbayern boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 300 personen

icon-notice

Opmerking

Incl. reiskosten vanuit München, exclusief hotel, catering en rider

Die Oberbayern boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Die Oberbayern

Als elke cracker wordt gevolgd door een cracker, als gepensioneerden dansen met hipsters en Schalke- met Dortmundfans in broederschap drinken, … dan ben je waarschijnlijk bij een optreden van de Oberbayern Oktoberfest-band.

De band is als een goed afgestelde auto. Veel pk’s, koppel, de beste componenten, bestudeerde muzikanten, uitgekiend programma. Maar dat interesseert u niets! Je wilt gewoon dat het zoemt!

Je wilt instappen, op het gas trappen en je goed voelen. Dat kunnen we je allemaal beloven.

Boekingen Die Oberbayern

De bandbezetting is sinds 2010 ongewijzigd. Op deze manier garanderen we een compacte Oktoberfest-feestband – één geluid. Flexibel en ongecompliceerd

Die Oberbayern is te boeken in verschillende bezetting maten.

Kom in de stemming

Die Oberbayern boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Die Oberbayern te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Die Oberbayern wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Die Oberbayern viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Die Oberbayern online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Die Oberbayern boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Die Oberbayern kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Die Oberbayern boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!