Diego boeken?

diego boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 750 personen

icon-notice

Opmerking

Ook bekend als de Coolste Piet van Nederland

Diego boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Diego

Diego was in het verleden bekend als Coole Piet, maar gaat tegenwoordig onder de naam Diego, de Coolste Piet van Nederland door.

Van 2001 tot en met 2007 was Harold rond sinterklaastijd onder zijn alter ego Coole Piet in de serie De Club van Sinterklaas op de zender Jetix te zien. Sinds de tweede serie (november 2001), De Nieuwe Club van Sinterklaas, zong hij tevens de titelsongs van de serie. Samen met Profpiet, Testpiet, Muziekpiet, Hoge Hoogte Piet en Hulppiet was hij in deze serie te zien en te horen. Na een zakelijk conflict tussen Jetix en Harold Verwoert scheidden de wegen en ging Harold verder als de Piet ‘Diego’ voor de Stichting Regionale Sinterklaas Promotie.

Diego scoorde in december 2005 als eerste uit het Spaanse gezelschap Sinterklaas en de Zwarte Pieten dat jaarlijks op bezoek komt om brave kinderen te belonen, een nummer 1-hit in de Single Top 100 met De Streken van Tante Toets. In 2006 scoorde hij zijn tweede nummer 1-hit met Paniek in de Confetti fabriek. Hij schaart zich daarmee in een klein en illuster gezelschap van Sinterklaas hits.

Boekingen Diego

In 2009 keert Diego weer terug in ‘De Club van Sinterklaas’ van RTL4. Tevens zingt hij de titelsong van het programma.

Verder speelt Diego, de Coolste Piet van Nederland samen met Sinterklaas in de bioscoopfilm ‘Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot’ die later dit jaar in de bioscoop draait.

 • De Nieuwe Club van Sinterklaas (2001)
 • Spring Op en Neer (2001)
 • Dit Ga Je Toch Niet Menen (2002)
 • Blafpoeder (2003)
 • De Brieven van Jacob (2004, Platina)
 • De Streken van Tante Toets (2005)
 • Paniek in de Confettifabriek (2006)
 • De Speelgoeddief (2007)

Kom in de stemming

Diego boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Diego te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Diego wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Diego viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Diego online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Diego boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Diego kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Diego boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!