Praatjes Piet boeken?

praatjes piet boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Praatjes Piet boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Praatjes Piet

Hij komt, hij komt… Maar toch is het nog heel eventjes wachten. Tot die tijd staat Praatjes Piet paraat om de stilte te vullen. En dat kan hij als geen ander! Wanneer u hem heeft staan zal de tijd omvliegen.

Boekingen Praatjes Piet

Hij praat, praat, praat, zegt, praat, brengt een liedje ten gehore, zingt samen met het publiek, verteld nog wat, zingt weer wat met de kinderen, maakt grapjes, verteld wat anekdotes, zingt nog iets, haalt gekkigheid uit en heet de Goedheiligman hartelijk welkom en zal daar waar nodig is zeker zijn praatje bijdragen.

In uw folder of op uw flyer een eyecatcher dat werkt… Uit ervaring blijkt dat humor het meeste effect heeft. Praatjes Piet heeft niet alleen de babbel, maar ook nog eens de looks en geeft met veel plezier gezicht aan uw bedrijf of dienst.

Uw eigen wensen? Op verzoek speelt Praatjes Piet graag in op uw wensen!

Kom in de stemming

Praatjes Piet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Praatjes Piet te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Praatjes Piet wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Praatjes Piet viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Praatjes Piet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Praatjes Piet boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Praatjes Piet kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Praatjes Piet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!