Dieter Koblenz boeken?

dieter koblenz boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Reiskosten buiten Limburg €0,19 excl. BTW p/km vanaf Sittard

Dieter Koblenz boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dieter Koblenz

Wilt u Dieter Koblenz boeken? Hij zingt de oude Kult-Schlagers die we allemaal kennen. Denk aan hits als Ein Festival der Liebe, Schone Maid, Rosamunde, Eine Neue Liebe is wie eing Neues Leben en natuurlijk de hits Anita en Schön ist es auf der Welt zu sein.

U kunt Dieter Koblenz boeken om daarmee als het ware een live jukebox in huis te halen. De uitjes naar Koblenz en Trier kunnen we ons allemaal nog wel herinneren, dankzij de oude jukeboxen die er stonden. De Schlager vormt de basis voor het levenslied zoals we dat ook hier in Nederland kennen. Duitsland is een prachtig land, dat bekend staat om de Rijn, Tatort, grote pullen bier en natuurlijk… Dieter Koblenz. Bent u benieuwd naar de kosten van Dieter Koblenz? Wij horen graag van u, om u er meer over te vertellen.

Boekingen Dieter Koblenz

Dieter Koblenz is een echte ambachtelijke Schlagersänger, zodat u een geweldige middag of avond heeft. Bovendien kunt u Dieter Koblenz inhuren om gewoon in Nederland zijn hits te komen spelen. Afkomstig uit Trier heeft hij zijn werkterrein op die manier flink uit weten te breiden. U zorgt met Dieter Koblenz voor een heerlijke middag of avond, waarmee u de Volkstümliche op een prachtige manier eer aan kunt doen.

U kunt Dieter Koblenz inhuren voor een heerlijke avond vol humor, plezier en natuurlijk de bekende Duitse schlagers die we allemaal graag meezingen. Bent u benieuwd naar de prijs van Dieter Koblenz? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u daar meer over kunnen vertellen.

Kom in de stemming

Dieter Koblenz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dieter Koblenz te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dieter Koblenz wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dieter Koblenz viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dieter Koblenz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dieter Koblenz boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dieter Koblenz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dieter Koblenz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!