Diquenza boeken?

diquenza boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Diquenza boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Diquenza

Diquenza (Delaney Alberto) was op vroege leeftijd al bezig met het produceren van beats. De producer van Antilliaanse komaf heeft zich dusdanig ontwikkelt, dat hij zich verschillende en zeer uiteenlopende muziekstijlen eigen kan maken. Zijn persoonlijke voorkeur ligt bij het creëren van beats met afro-invloeden. Toen hij samen met jeugdvriend Placido “DOVGH” in 2016 hun eerste hit ‘My Love’ produceerde, die 4x platina track behaalde en meerdere nr. 1 posities in verschillende hitlijsten o.a. Dutch Single Top 100 en Spotify Top 50, volggde er al snel projecten met o.a. Frenna, SFB, broederliefde, Ronnie Flex, Sevn en boef.

Na deze track is zijn talent bij Frenna opgevallen en is hij getekend als één van de eerste talenten bij Rabby Racks & Frenna’s publishing fonds ‘777’x Cloud 9. Na ‘My Love’ volgen er meerdere hits en samenwerkingen zoals ‘Pull Up Game Strong’ van SBMG ft Diquenza (Platina), “Don’t You Know” van SFB (Platina), ‘Van Mij’ van Jayh (Platina), ‘Viraal’ van Frenna x Mula B, Ewa Ewa van Chivv x Diquenza en zijn de afro invloeden niet meer weg te denken uit de Nederlandse Urban scene.

Boekingen Diquenza

In 2017 heeft Diquenza er daarom ook voor gekomen om samen met Frenna een EP uit te brengen genaamd “we don’t stop” die in 2018 PLATINA is geworden. Hier staan o.a. de hits ‘Vervloekt’ (4x Platina), 16 million (platina) en ‘Walk Away Remix (goud) op. Diquenza is als Artiest getekend bij 777/Topnotch Label. Ook internationaal wordt er hard aan de weg getimmerd. Zo heeft hij ook al producties op zijn naam staan voor artiesten als Muggeez, Fuse ODG, Brandon Beal, MRC en Dayson & Kwamé, Niska & lacrime. Inmiddels tellen zijn producties meer dan 150 miljoen streams.

Kom in de stemming

Diquenza boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Diquenza te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Diquenza wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Diquenza viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Diquenza online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Diquenza boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Diquenza kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Diquenza boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!