Dj Bee boeken?

Dj-Bee-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Kids-DJ

Dj Bee boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Bee

Patrick Roelands staat beter bekend als DJ BEE en DJ BEATS. Hij is ongetwijfeld een van de weinige DJ’s die zich heeft toegelegd op het fenomeen KIDS-DJ ! DJ BEE maakte zijn naam als DJ van Disney XD, Jetix, Theater- en Summertours met de act DJUMBO. Een echte gastheer die met zijn presentatie en muziek wel de aandacht van alle kids weet vast te houden.

Boekingen Dj Bee

We noemden het al eerder : Presentatie.BEE weet precies hoe dit moet, een praatje, een geintje, iemand op het podium halen, meezingen, interactief bezig zijn. Maar denkt u ook aan promotionele acties, prijzenfestivals etc etc. We willen het niet te verwarrend maken, maar Patrick allias DJ BEE treedt ook op als DJ BEATS ! Deze naam gebruikt hij vooral als hij optredens doet voor een oudere- of bredere doelgroep. Want ook dat kan Patrick ! Als vaste DJ van Holland Draait Door en HET FEESTCAFE ON TOUR was hij al op menig plek te vinden. Begin 2011 stond Patrick als DJ BEATS in de hitlijsten met de themasong en gelijknamige single van Holland Draait Door !

Kortom, onbetwist de nummer 1 kids DJ van dit moment is DJ BEE !

Dj Bee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Bee te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Bee wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Bee viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Bee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Bee boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Bee kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Bee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!