Dj Marcelio boeken?

Dj-Marcel-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Dj Marcelio boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718 

Biografie Dj Marcelio

DJ Marcelio heeft sinds 2003 zijn passie voor muziek omgezet in zijn beroep als professionele DJ. Met een talent om feesten tot leven te brengen, heeft hij zijn hobby weten te transformeren tot een bloeiende carrière. Zijn draaistijl is net zo veelzijdig als zijn publiek, waarbij hij zijn repertoire graag aanpast aan de sfeer en voorkeuren van de aanwezigen. Van de opzwepende disco van The Trammps tot de meeslepende beats van Armin van Buuren, DJ Marcelio weet hoe hij mensen op de dansvloer krijgt.

Boekingen DJ Marcelio

Zijn sets zijn een rollercoaster van muzikale hoogtepunten, waarbij hij moeiteloos schakelt tussen verschillende genres en artiesten. Van meezingers van André Hazes en Guus Meeuwis tot aanstekelijke hits als “Follow the Leader” van The Soca Boys en “Links Rechts” van Snollebollekes. Hij neemt je mee van de klassiekers in de Grease Megamix tot het opzwepende tempo van hedendaagse hits van Bizzey, Lil’ Kleine en Daddy Yankee.

DJ Marcelio staat open voor speciale verzoeken en stemt zijn sets graag af op de wensen van zijn publiek. Met zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen zorgt hij voor een onvergetelijke muzikale ervaring, waarbij de dansvloer nooit leeg zal zijn.

Dj Marcelio boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Marcelio te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Marcelio wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Marcelio viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Marcelio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Marcelio boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Marcelio kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Marcelio boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!