Dj Maurice Boeken?

DJ-Maurice-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Maurice boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Maurice

DJ Maurice was de eerste succesvolle feest DJ van Nederland en is begonnen bij de Apres Skihut in Rotterdam waar hij de bekende (en met veel gouden platen bekroonde) Après Skihut cd’s ging maken.
Later begon hij zijn eigen CD serie “Après Ski Safari”.Naast Après Ski is hij ook een veel gevraagde DJ voor diverse feesttenten , festivals en Oktoberfesten.

Ook succesvol over de grens

Enkele plaatsen waar hij gedraaid heeft zijn: Lowlands, Snollebollekes in Concert, Dreampop, Emporium, Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen, Toppers in Concert, 538 Koninginnedag, Ahoy, Ziggodome, Das Coen und Sanderfest, Intents Festival enz.

DJ Maurice draait al jaren op alle bekende vakantiebestemmingen.
Van Gran Canaria, Curacao en Portugal tot de bekende clubs in Lloret de Mar en Pacha Salou. Natuurlijk treedt hij ook veel op in de populaire wintersportplaatsen in Oostenrijk, Duitsland, Andorra en Frankrijk.

Feesthits

Enkele bekende feesthits van Maurice zijn: “Hands up (baby hands up)”, “Shirt uit een zwaaien” (i.c.m. Het Feestteam”), “De Vloer is Lava” (i.c.m. Snollebollekes), “Tomatenplukkers” en “Pum Pum” (met Trafassi). Dj Maurice produceert naast zijn eigen Top 40 hits ook vaak voor andere artiesten zoals zijn remixen van: Atje voor de Sfeer, Gerard Joling, Henk Dissel, Wolter Kroes, Jan Smit, Gebroeders Ko, Liever te dik in de kist enz. In 2001 heeft Maurice met een DJ Yorit de grote internationale hit “Remember” van Summerlove gemaakt. In 2008 “ heeft hij een plagiaat rechtszaak gewonnen van de Amerikaanse superster Akon. Deze had Summerlove als basis voor zijn hit “ Right Now” gebruikt.

Snollebollekes en DJ Maurice

Maurice is ook de aanstichter van de populaire feestact “Snollebollekes” als producer, manager en mede-auteur van de liedjes. In 2019 maakte hij samen met Coen en Sander (Radio 538) het anthem voor Das Coen und Sanderfest “Lam en Gelukkig”.

Met 20 jaar ervaring een gezonde doses humor maakt DJ Maurice overal een muzikaal feest van.

Kom in de stemming

Dj Maurice Boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Maurice te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Maurice wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Maurice viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Maurice online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Maurice boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Maurice kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Maurice boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!