Dj Max Chaos boeken?

DJ-MaxChaos-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Max Chaos boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Max Chaos

Feest-dj MAX CHAOS kent maar 1 stand: VOL GAS… Met een unieke mix van opzwepende klappers en knallers ga je gegarandeerd helemaal los. Zijn energieke sound, opzwepende manier van draaien en -natuurlijk- de party-goodies maken elk feest compleet… Beleef een achtbaan van dikke hits, flash-backs, gekkigheid, confetti en meezingmomenten. Van Top-40 hits tot Nederlandstalig, van Apres-ski en rock, tot Happy-hardcore, van nieuw tot oud, alles met de foute-energie van de pittigste feest-dj van Nederland!

Boekingen Dj Max Chaos

DJ Max Chaos (Arlo van Sluis) knalt er lustig op los en laat je meezingen op alle bekende hits en classics. Samen met zijn opzwepende MC verovert Max Chaos alle zalen en feesttenten van Nederland. Elke set zit vol met energie, interactie en de confetti vliegt natuurlijk volop in het rond! Een set van Max Chaos betekent van voor tot achter knallende meezing-hits en feest! Let op: niet geschikt voor al-te-brave-feestjes, en de rommel ruimen we niet op.

Dj Max Chaos boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Max Chaos te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Max Chaos wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Max Chaos viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Max Chaos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Max Chaos boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Max Chaos kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Max Chaos boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!