Dj Sandstorm boeken?

DJ-Sandstorm-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Sandstorm boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Sandstorm

DJ Sandstorm (o.a. NPO Radio 2, 3FM, Sublime FM, Sky Radio) is Sander Verhaar, de eclectische DJ met de meest funky dance muziek! Sandstorm creëert eigenwijze unieke mashup stijlen: Jazz Mash, Global Flavour, Dance Rocks en Classic Lounge

DJ Sandstorm’s funky live concept

Jazz Mash is DJ Sandstorm’s funky live concept, waarbij hij op unieke wijze soul, funk, hiphop, jazz en funky dance mixt. Regelmatig met trompettist, saxofonist en electronisch percussie! In 2017 speelde hij een 2 uur durende “Jazz Mash” live set op North Sea Jazz Festival

Dance Rocks

DJ Sandstorm is al 16 jaar te horen op 3FM. Hij heeft honderden mixen gemaakt en produceerde van 2000 t/m 2015 de 3FM Jaarmix. Ook mixte hij op 3FM tot 2014 elke vrijdagavond ‘Operation DJ Sandstorm’ in ‘Ekstra Weekend’. Deze mashup-mix was ook te horen in ‘Het Platenpaleis’ op NPO Radio2

Global Flavour

Sandstorm houd van de combinatie van wereldse stijlen. Hij werkte al samen met label Putumayo World Music. Live mixt hij electronische world beats. Dit hoorde je ook in zijn Sublime FM programma ‘Global Flavour’

Classic Lounge

DJ Sandstorm wordt ook beïnvloed door klassieke muziek: van barok tot modern klassieke muziek. In zijn ‘Classic Lounge’ DJ sets mixt hij electronische sounds met klassiek.

Boekingen Dj Sandstorm

DJ Sandstorm was eerder te zien op: North Sea Jazz, Lowlands, Extrema Outdoor, Festival Mundial, Concert At Sea, Vestrock, vele Jazz festivals en Sandstorm’s mixen zijn ‘worldwide’ te horen op het ‘Dutch DJ Channel’ van KLM.

Kom in de stemming

Dj Sandstorm boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Sandstorm te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Sandstorm wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Sandstorm viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Sandstorm online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Sandstorm boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Sandstorm kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Sandstorm boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!