Dj Timmie Tropical boeken?

Dj-Timmie-Tropical-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Dj Timmie Tropical boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Timmie Tropical

Een DJ die alleen maar heerlijke zomerse hits draait. Swingen, springen, schuren. De zon schijnt wanneer DJ Timmie Tropical opkomt en blijft schijnen zolang hij op zijn Tim Tower staat. DJ Timmie Tropical is de de kleinste DJ van Europa en verwierf eerder grote roem in zijn rol als DJ Timmie Tirol. (ieder jaar draait hij bij Das Coen und Sander Fest). In die gedaante zet hij ieder oktoberfest op z’n kop.

Boekingen Dj Timmie Tropical

Maar nu heeft hij ook de grote zomerhits ontdekt en neemt zijn publiek enthousiast zwaaiend en lachend mee van Ibiza naar Copacabana om onderweg Fiësta Fiësta Fiësta te maken. Tropische hits gecombineerd met heerlijke foute knallers zorgen voor een onvergetelijk feestje.

Kom in de stemming

Dj Timmie Tropical boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Timmie Tropical te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Timmie Tropical wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Timmie Tropical viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Timmie Tropical online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Timmie Tropical boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Timmie Tropical kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Timmie Tropical boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!