DVD Jock Hans Travolta boeken?

Hans-Travolta-boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Videoclips / Dance Classics / Top 40/100 en 90`s

DVD Jock Hans Travolta boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie DVD Jock Hans Travolta

Uw 70’s/80’s/90`s / 00`s feest net even anders, boek dan DVD DJ Hans Travolta. Niet alleen de muziek, maar nu ook de videoclips van de toppers uit deze jaren

Boekingen DVD Jock Hans Travolta

DVD DJ Hans Travolta zorgt voor extra dosis jeugdsentiment door op speciale wijze de mooie jaren zeventig en tachtig aan elkaar te mixen. De originele video clips van alle grote hits van toen, in alle mogelijke combinaties. Proef de nostalgie van Madonna, Tavares, Michael Jackson, Sister Sledge, Meat Loaf, Bob Marley, The Trammps, Kool & the Gang, en vele andere. Ze komen allemaal voorbij. Verschillende stijlen van 70`s , 80`s, 90`s hits etc.  Kortom voor elke gelegenheid!

Kom in de stemming

DVD Jock Hans Travolta boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om DVD Jock Hans Travolta te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u DVD Jock Hans Travolta wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met DVD Jock Hans Travolta viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u DVD Jock Hans Travolta online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

DVD Jock Hans Travolta boeken

Dus bent u benieuwd hoe u DVD Jock Hans Travolta kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

DVD Jock Hans Travolta boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!