Driekes Hoekstra boeken?

driekes hoekstra boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Winnaar van Bloed, Zweet & Tranen 2015

Driekes Hoekstra boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Driekes Hoekstra

Driekes Hoekstra werd geboren op 11 februari 2000 in Breda. Al vanaf dat Driekes klein is zingt hij graag, zingen is echt zijn passie. Hij zong onder de douche of op zijn kamer maar nooit zong hij met een microfoon in zijn handen.

Totdat hij door een kennis werd opgegeven voor het televisie programma Bloed Zweet en Tranen. Driekes was toen pas 14 jaar en eigenlijk te jong om mee te doen aan het programma. Toch mocht hij een video opsturen met het bekende nummer ‘Blijf bij mij’ van Andre Hazes. De jury was hiervan diep onder de indruk waardoor Driekes toch, ondanks hij te jong was, werd uitgenodigd om auditie te komen doen in Baarn. Hij was glansrijk door voor alle voorrondes heen en drong zo door tot de finale van het televisieprogramma. De inmiddels 15-jarige Driekes won de spannende finale en werd toen uitgeroepen tot de beste Nederlandse volkszanger.

Boekingen Driekes Hoekstra

Door deze mooie overwinning kwam zijn zang carrière in een stroomversnelling. Driekes had de eer om 5 avonden op te treden bij de toppers in een bomvolle Amsterdam ArenA. Hierna volgde optredens door het hele land. Inmiddels heeft Driekes een 6-tal singles uitgebracht. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een album.

Kom in de stemming

Driekes Hoekstra boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Driekes Hoekstra te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Driekes Hoekstra wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Driekes Hoekstra viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Driekes Hoekstra online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Driekes Hoekstra boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Driekes Hoekstra kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Driekes Hoekstra boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!