Mart Hoogkamer boeken?

Mart-Hoogkamer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluidset tot 250 personen

Mart Hoogkamer boeken voor een feestavond, bedrijfsfeest of een jubileum? U kunt hem inhuren voor bruiloften, verjaardagen en wat er nog meer te vieren valt. Sinds zijn doorbraak met 'Ik ga zwemmen' behoort hij tot de populaire Nederlandse artiesten. En tot de zangers die ervoor zorgen dat het dak eraf gaat. Zijn Leidse roots en Amsterdamse tongval maken hem een graag geziene gast bij allerlei optredens. Tijdens bijvoorbeeld 30 minuten brengt hij de sfeer erin of vormt hij de ideale afsluiter om te boeken.

Direct Mart Hoogkamer boeken of een offerte aanvragen? Mail ons of bel op ons telefoonnummer 0497 360 718.

Biografie Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer werd geboren op 5 Mei 1998, te Leiden en heeft in zijn prille jeugd zijn zangkwaliteit weten te ontwikkelen. Zijn zangtalent ontdekte zijn ouders, vader: Mart Hoogkamer en moeder: Diana Vermeer, al op 6 jarige leeftijd. Mart’s vader is zelf in 1985 kindsterretje geweest. Na het winnen van een talentenjacht kreeg Mart sr. een platencontract bij: Willem van Kooten. En bracht zijn eerste plaatje uit, genaamd: “Trofee”

Hierna heeft Mart sr een cover in gezongen met de titel: “Wij blijven vrienden”. Nu na zoveel jaar, wil zijn zoon (Mart) hiermee doorgaan en eventueel in nieuw jasje uitbrengen. Zoals eerder vermeld begon Martje op 6 jarige leeftijd in de huiskamer op de geluidsinstallatie met microfoon van zijn vader. En zong op menige verjaardagen en feestjes. Op 10 jarige leeftijd deed Mart mee met een talentenjacht, o.b.v. Gordon: “Kinderen Zingen met sterren” De finale heeft hij gezongen in het Gelredome o.b.v. Rene Froger, Mart werd hiermee 2e hierna is Mart, meer voor de lol, blijven zingen op feestjes ed.

Finalist Hollands Got Talent

Op 16 jarige leeftijd zong Mart op een verjaardag in een zaaltje. De DJ van deze avond merkte jonge Mart op door zijn intrigerende en gevoelige stemgeluid. De betreffende DJ zag potentie in Mart om met zingen door te gaan. In eerste instantie zag de jonge Mart hier weinig in. Hij liet het gesprek voor wat het was en bleef alleen af en toe zingen op feesten en partijen. Een jaar later gebeurde wederom hetzelfde op een feestje. Mart en Robert raakte weer in gesprek en besloten samen voor Mart’s zangcarrière te gaan.

In deze periode gaf Moeder Diana, Mart op voor het televisieprogramma: “Holland’s got talent” Ondanks een longontsteking tijdens opnames van de voorronde wist ,de toen nog 17 jarige, Mart hier zich goed doorheen te slaan. Uiteindelijk is Mart in een spannende finale 2de geworden en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd. De nummers die Mart tijdens halve –en hele finale van Willy Alberti zong, uitten bij velen in ontroering. Zo ook bij de familie Alberti…. Na een persoonlijke ontmoeting, volgde gesprekken en mondde uit in een duet met Willeke Alberti De single release van dit prachtige nummer: “Lachen, beetje huilen” zal plaatsvinden op 9 September dit jaar

Boekingen Mart Hoogkamer

Het afgelopen jaar heeft Mart zoveel positieve energie opgedaan door het zingen Dat hij (ondanks dat hij net klaar is met school) zeker weet dat hij door wil breken als: “de nieuwe Volkszanger van Nederland”. Zowel het gezin Hoogkamer (vader, moeder en broertje Luciano) als familie en vrienden, steunen Mart daar waar ze kunnen. Mart is idolaat van Willy Alberti en Andre Hazes.. En ondanks zijn jonge leeftijd, weet hij het stemgeluid en de emotie, feilloos over te brengen Wat vooral het oudere publiek, zo nu en dan, tot menig traan kan roeren. Behalve de nummers van deze volkshelden zingt Mart een zeer breed repertoire. En heeft hij een groot bereik bij publiek voor alle leeftijden.

Mart is een lieve jongen met zijn hart op de goede plek. Een lekker smoeltje en een gouden keeltje. Wij denken dan ook dat we nog veel van Mart zullen gaan horen. En hopen dat hij de kans krijgt zich te kunnen ontplooien tot de artiest die hij kan en wil zijn!

Mart Hoogkamer inhuren: meer dan zwemmen

Ondertussen kan Mart Hoogkamer natuurlijk veel meer dan zijn hit Ik ga zwemmen. Met zijn brede glimlach weet hij wat entertainen is en windt hij het publiek moeiteloos om zijn vinger. Het is een uitstekende keuze om in te huren, bijvoorbeeld als u een muzikaal evenement organiseert. Daarnaast is het de ideale artiest voor een muzikale onderbreking, waardoor u hem kunt inzetten voor praktisch ieder evenement.

Wij maken het u graag makkelijk om Mart Hoogkamer te boeken. U kunt daarvoor gewoon online een offerte aanvragen. En belt u ons daarvoor liever zelf op? Ook dat is mogelijk. We delen dan de prijs voor 30 minuten optreden, tijdens een tape-optreden in Nederland en België of voor Mart Hoogkamer live met een band.

Boekingen van Mart Hoogkamer

De boekingen voor Mart Hoogkamer zijn beschikbaar voor vaste tarieven. Het gaat om een optreden van 30 minuten, waarbij het geluid voor groepen tot 300 personen is inbegrepen. Bovendien laten we in de vrijblijvende offerte natuurlijk goed zien wat de totale kosten zijn en waar u rekening mee moet houden. Dat voorkomt verrassingen, en zorgt in plaats daarvan voor een duidelijke aanbieding waarmee u weet waar u aan toe bent.

Mart Hoogkamer boeken

Dus wilt u Mart Hoogkamer boeken om daarmee een geweldig feest te vieren? Dat is precies waar we u graag bij helpen. Dat doen we van A tot Z, om zeker te weten dat u niets over het hoofd ziet. Wij zijn beschikbaar voor vragen én we zorgen ervoor dat u van ons standaard alle informatie ontvangt die er nodig is. Zo kunt u Mart Hoogkamer of andere artiesten inhuren, ook als u daarmee nog geen ervaring heeft. Wij zijn bereikbaar voor alle vragen.

Kom in de stemming

Mart Hoogkamer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Mart Hoogkamer Inhuren

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mart Hoogkamer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mart Hoogkamer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mart Hoogkamer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Uw erkend boekingsbureau

Wilt u Mart Hoogkamer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mart Hoogkamer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mart Hoogkamer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mart Hoogkamer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718 , stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!