Johnny Glitter boeken?

johnny glitter boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Johnny Glitter boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Johnny Glitter

Tijdens zijn shows draait en zint Johnny Glitter. Hij deelt discololly’s en flyers uit waar zijn vlogs allemaal te zien zijn. Zijn single ‘Waanzinnig gedroomd’, een feestcover op het origineel van Kinderen, voor Kinderen is een regelrechte meezing hit. Ook zijn laatste plaat Springen, Springen Springen is een groot succes. Daarnaast zingt hij nog een feest medley en zijn single: ‘Ik zag je in de disco.’ Overal waar hij komt, zingt iedereen mee. Verder heeft hij al heel wat optredens als Dj op zijn naam staan .Hij draait de grote classic hits van de jaren ’70, ’80, ’90 tot nu. (Top 40, Guilty Pleasure en feestmuziek). Johnny zorgt dat er interactie is met het publiek jong en oud.

Boekingen Johnny Glitter

Robert den Hartog, zoals Johnny Glitter in het echt heet, is geen onbekende in de Dj wereld! Zo was hij het gezicht van TMF in the Mix en deed hij shows met FHM Magazine, GoFun en SlamTV. Als Dj Roekie Zoekie stond hij op te treden met De Sjonnies in de waanzinnige familieshow, maar daarna was het tijd om op eigen benen te gaan staan. Zo wordt hij nu al geboekt op festivals en in verschillende clubs en discotheken. Johnny Glitter draait wat het publiek wil horen en zijn zang is hier een hele leuke aanvulling op. Hoe gekker het is, des te leuker Johnny het vindt!

De Johnny Glitter Drive-in show

Johnny Glitter heeft zijn eigen standaard Drive-in show en neemt de volgende apparatuur mee om de show te kunnen ondersteunen:

 • Pioneer cd spelers
 • Versterker
 • Mengpaneel
 • Drive-in meubel
 • 8 spots + statief
 • Rookmachine
 • Incl. bediening, kabels en 2×3 weg boxen 1000 watt continue met extra 2x bass boxen
 • Dit geluid is geschikt voor max. 250 personen. Meer gleuid bijboeken is mogelijk.

Deze show duurt maximaal 4 uur. Extra uren bij boeken is mogelijk.

Kom in de stemming

Johnny Glitter boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Johnny Glitter te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Johnny Glitter wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Johnny Glitter viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Johnny Glitter online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Johnny Glitter boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Johnny Glitter kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Johnny Glitter boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!