Dzifa Kusenuh boeken?

dzifa kusenuh boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Dzifa Kusenuh boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dzifa Kusenuh

Na jaren trouw lid te zijn van het testteam in het EO-programma “Checkpoint”, kreeg Dzifa de smaak van het presenteren te pakken. Ze maakt voor verschillende opdrachtgevers online video’s en in 2018 was Dzifa één van de gastpresentatoren van het populaire jeugdprogramma Zapplive.

Naast presenteren timmert Dzifa ook hard aan de weg als actrice. Zo was ze onder andere te zien in “Spangas op zomervakantie”, de telefilm “Gelukszoekers” en de korte film “Van Mars en Venus”. In het najaar van 2018 was Dzifa te zien in het tweede seizoen van “De Slet van 6VWO”, deze serie is een initiatief van de NPO. Maar deze duizendpoot maakte ook grote stappen als presentatrice. Zo is ze een van de vaste presentatoren van het BNN-programma “Drugslab” en presenteerde ze voor het Youtube-platform “#FIRST”.

Boekingen Dzifa Kusenuh

In 2019 was Dzifa te zien en te horen als zangeres in de videoclip van Gianski, genaamd “Spelletjes”. Ook zag je haar in een serie van Redbull genaamd ‘Xtreme Friends’ waar ze de strijd aangaat met presentator Rijk Hofman. In het najaar van 2019 voegt Dzifa zich toe aan het vaste presentatoren-team van Club Hub, gaat ze het actualiteitenprogramma Na Het Nieuws presenteren én staat ze in het theater met Checkpoint.

Dzifa Kusenuh boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dzifa Kusenuh te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dzifa Kusenuh wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dzifa Kusenuh viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dzifa Kusenuh online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dzifa Kusenuh boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dzifa Kusenuh kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dzifa Kusenuh boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!