Geraldine Kemper boeken?

geraldine kemper boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Geraldine Kemper boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Geraldine Kemper

Geraldine Kemper maakte furore met haar onvergetelijke lapdance tijdens Sterretje Gezocht. Hiermee bewees deze durfal in één klap aan heel Nederland wat ze in haar mars heeft. Van de 8000 aanmelders kwam Geraldine uit de bus als de presentatrice die BNN zocht. Ze mocht zichzelf meteen bewijzen bij Try Before You Die en Spuiten en Slikken. Ook was ze vaak te vinden langs de rode loper om BN’ers de galajurken en vlinderstrikken van het lijf te vragen.

Voor Spuiten en Slikken maakte ze uiteenlopende items; van vragen stellen op het Binnenhof tot vol in een lesbofeest duiken, of een diepte interview met een transgender. Geraldine informeert de kijker met een open blik. Afgelopen jaar behaalde deze sportieve doorzetter de finale van Expeditie Robinson. Dit jaar is ze een van de presentatoren van het dagelijkse BNN-programma De Social Club.

Boekingen Geraldine Kemper

Geraldine is te boeken voor presentaties, voor evenementen, beurzen en congressen.

  • Presentaties tot 4 uur
  • Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement

Geraldine Kemper boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Geraldine Kemper te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Geraldine Kemper wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Geraldine Kemper viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Geraldine Kemper online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Geraldine Kemper boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Geraldine Kemper kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Geraldine Kemper boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!