Eddy Grovell a tribute to Barry White boeken?

eddy grovell a tribute to barry white boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Eddy Grovell - A Tribute to Barry White boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Eddy Grovell

Dit jaar, 75 jaar geleden, werd de Amerikaanse soul- en discolegende Barry White geboren in Galveston, Texas. Om dit jubileum en zijn kostbare nalatenschap te vieren, brengt de Nederlandse zanger Eddy Grovell een sensationeel eerbetoon aan de grote maestro met zijn nieuwe show: “Let the Music Play”.

Boekingen Eddy Grovell

Geboren in het Caribisch gebied, maar al meer dan 40 jaar in Nederland woonachtig, was Eddy Grovell een succesvolle kanshebber in de allereerste editie van “The Voice Senior” in Nederland. Eddy die een medley van Barry White uitvoerde, werd door meer dan 3,2 miljoen mensen bekeken op YouTube. Hij is gezegend met een stem die mensen kan raken. Zijn natuurlijke gave om te entertainen en zijn zowel rauw als soepel geluid laten zijn publiek versteld staan.

Eddy Grovell – A Tribute to Barry White

Met – a Tribute to Barry White – Let The Music Play – bezorgen we je een betoverende en soulvolle muzikale ervaring. Een viering van alle klassieke hitsongs als ‘Can’t get enough of your love’, ‘My first, My Last, My everything’, ‘Let the music play’ en ‘Just the way you are’. Een ideale uitvoering voor privé- en bedrijfsevenementen of als headliner voor een openbaar evenement.

Kom in de stemming

Eddy Grovell a tribute to Barry White boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Eddy Grovell – A Tribute to Barry White te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Eddy Grovell – A Tribute to Barry White wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Eddy Grovell – A Tribute to Barry White viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Eddy Grovell – A Tribute to Barry White online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Eddy Grovell – A Tribute to Barry White boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Eddy Grovell – A Tribute to Barry White kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Eddy Grovell – A Tribute to Barry White boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!