Edwin Noorlander boeken?

Edwin-Noorlander-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Bekend van Radio 538

Edwin Noorlander boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Edwin Noorlander

Edwin Noorlander wordt geboren op 2 november 1986 in Lekkerkerk. Edwin is een bijzonder geval: hij heeft gestudeerd! Hij volgde de opleiding Grafisch Management aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Blijkbaar vond-ie dat toch niet echt wat, want sinds een paar jaar werkt hij bij de radio. Hij zat bij Fresh FM, Megastad FM en Wild FM Hitradio.

538 kweekvijver

Hij is er één uit de 538 kweekvijver! Hij stuurde in 2009 een demo en zat een jaar in de schoolbanken van de 538 DJ School. Sinds eind 2011 is Edwin te horen op Radio 538. Je ziet er (gelukkig) niks van, maar Edwin is groot fan van Disney en Bassie & Adriaan.

Boekingen Edwin Noorlander

Hij doet voice-over klussen. is presentator en ook te boeken als DJ voor de 538 DJ’s On Tour. Edwin Noorlander hoor je elke zaterdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur en zondagavond tussen 18.00 en 21.00 uur met Weekend Vibe, en elke donderdag- en vrijdagnacht tussen 00.00 en 03.00 uur op 538!

Kom in de stemming

Edwin Noorlander boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Edwin Noorlander te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Edwin Noorlander wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Edwin Noorlander viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Edwin Noorlander online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Edwin Noorlander boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Edwin Noorlander kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Edwin Noorlander boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!