Een avond met H6 boeken?

een avond met h6 boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

13-koppige Hazes tribute

Een avond met H6 boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Een avond met H6

Geen enkel reportoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes. Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Hele volksstammen draaien nog elke dag zijn albums en zingen zijn liederen. Wie kent ze niet: ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere prachtsongs. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

In 2003 speelt Hazes een van zijn laatste concerten, kort daarna overlijd hij. Dit concert zal herinnerd worden als één van z’n meest indrukwekkende. Hoewel zijn gezondheid niet meer optimaal was, bracht hij in de Amsterdam ArenA. zijn repertoire met volle overtuiging en werd daarbij het hele concert lang bijgestaan door zijn fans, die uit volle borst meezongen.

Om een eerbetoon aan Hazes te brengen, nemen ruim 15 jaar na dato een dertiental Nederlandse topmuzikanten met ervaring in diverse top tributes (Toto, Queen, status Quo), de band VandenBerg, het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis en de Hazes band zelf, u mee terug in de tijd. Onder de naam ‘EEN AVOND MET H6’ brengen zij onder aanvoering van een fantastische zanger, wiens indrukwekkende stemgeluid en timbre ongelofelijk dicht in de buurt komt bij dat van Hazes zelf, nog één keer dit fameuze concert voor het voetlicht. Dit wil geen enkele Hazes fan en/of muziekliefhebber missen!!

Boekingen Een avond met H6

Compleet in originele bezetting bent u helemaal terug in de Amsterdam ArenA van 2003! Het wordt net als toen een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, een traan te laten en vooral om te genieten voor jong en oud!

Leden:

 • John Denies – H6
 • Luuk Nengerman – Gitaar / Tourmanagement
 • Berry Vink – Piano
 • Joost Hagen – 1e trompet
 • John Nengerman – 2e trompet
 • Marijn Laurensse – Trombone
 • Douwe Laansma – Saxofoon
 • Raoul Sentken – Percussie
 • Froukje Swart – Backingvocals
 • Lejony Koster – Backingvocals
 • Rens Hardijzer – Drums
 • Rob Geerts – Bas
 • Cor Lievers – Keys / Accordeon
 • Luuk Nengerman – Gitaar / Management

Kom in de stemming

Een avond met H6 boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Een avond met H6 te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Een avond met H6 wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Een avond met H6 viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Een avond met H6 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Een avond met H6 boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Een avond met H6 kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Een avond met H6 boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!