teBoven – BLØF tribute band boeken?

teboven blof tribute band boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

BLØF Tribute

teBoven BLOF - tribute band boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie teBoven – BLØF tribute band

Tribute bands zijn er in allerlei soorten en maten. Voornamelijk voor grote, internationale acts, zoals Kiss, U2 en The Beatles. Waarom niet een coverbandje dat zich alleen maar bezig houdt met het beste werk van Nederlands populairste rockband: BLØF?

Boekingen teBoven – BLØF tribute band

Dat dachten Maurits en Chris ook, halverwege 2008. Maurits maakt al enige tijd instrumentale versies van BLØF liedjes en Chris zingt ze in zijn band “Loos Alarm”. Ze besluiten hun krachten te bundelen en samen met Tom, Matthias en Jan vormen ze teBoven.

Eigen karakter van teBoven

teBoven brengt een evenwichtige balans tussen de grootste hits en het beste werk van BLØF ten gehore. Soms net even anders maar vaak ook verrassend dichtbij het origineel. Een ding is zeker: teBoven behoudt zijn eigen karakter en speelt altijd vol overgave, waardoor een breed publiek wordt aangesproken!

Kom in de stemming

teBoven – BLØF tribute band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om teBoven BLOF – tribute band te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u teBoven BLOF – tribute band wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met teBoven BLOF – tribute band viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u teBoven BLOF – tribute band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

teBoven BLOF – tribute band boeken

Dus bent u benieuwd hoe u teBoven BLOF – tribute band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

teBoven BLOF – tribute band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!