Emile Baars boeken?

emile baars boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Emile Baars boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Emile Baars

Emile Baars is geboren en getogen in Amsterdam.

In 2000 is Emile begonnen met zang, -dans en acteerlessen. Door zijn enorme enthousiasme smaakte dat al gauw naar meer. Hij kreeg de tip om auditie te doen bij het Sondheim Ensemble en voor hij het wist, speelde hij in alle musical voorstellingen van Cantante. Heeft gefigureerd in verschillende commercials. Werd in 2004 benaderd om als karaoke gastheer te komen werke in in een horeca gelegenheid en dat had zo zijn uitwerking…

Boekingen Emile Baars

In 2005 begon hij als zingende barkeeper. Dit heeft hij 10 jaar lang met veel plezier gedaan. Met optredens op een bedrijfsfeestje hier, een jubileum en een bruiloft daar, ging het snel met de carrière van Emile. Met als gevolg zijn eerste cd single “Hey jij” in 2016. Een hoogtepunt was zijn optreden in 2019 in het voorprogramma van The Drifters in Haarlem.

Met zijn zorgvuldig gekozen repertoire zorgt Emile overal waar hij komt voor de juiste stemming. Een optreden van deze sympathieke en swingende zanger is een feestje. Inmiddels is de 2e single “LEVEN” verschenen en deze is op alle streaming diensten te horen en te zien.

Kom in de stemming

Emile Baars boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Emile Baars te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Emile Baars wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Emile Baars viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Emile Baars online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Emile Baars boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Emile Baars kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Emile Baars boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!