Dario boeken?

icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Dario boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dario

Hij werd geboren op 30 december 1963, en begon te zingen op zijn 21e jaar. In 1996 ontdekte Dario dat als je een bepaalde beat onder een nummer zet het ineens een ander nummer kon worden. Dat gebeurde met “Zij gelooft in mij” en daarna met het nummer “de Clown”. Beide zijn covers van bekende artiesten, maar een nieuw tijdperk, namelijk ‘De après-ski’ was geboren. Vele van dit soort nummers volgden en Dario wist maar liefst 2 albums vol te zingen met covers in een nieuw jasje.

Na een aantal jaren zo te hebben gezongen werd het tijd voor iets anders en na zijn real life soap bij SBS6 ging Dario in 2007 de Heineken Music Hal in voor een mega concert. Een nieuw tijdperk met eigen nummers brak aan en een aantal hits zoals “Je hoeft me niet te zeggen” en “Laat me leven zoals ik ben”.

Een artiest die op elk feest de juiste snaar zal raken

Ondertussen zijn we 5 albums, 3 dvd’s en vele singles verder. Ook de vele duets die Dario heeft gedaan met zijn collega’s Imca Marina, George Baker, Jan Vayne, Benny Neyman, Sugar Lee Hooper en Deff Rhymz zeggen voldoende over wat voor artiest hij is. Zijn repertoire bestaat uit gezellige meezingers met een hoog feestgehalte, maar ook de mooie ballades komen aan bod. Dus eigenlijk is Dario een artiest die op elk feest de juiste snaar zal raken. In 2010 gaf Dario een concert in Claus Event Center te Hoofddorp ter gelegenheid van zijn 25 jaar artiest zijn.

Tijdens de opnamens van ‘Meeuwis en de Mol maken vrienden’, welke uitgezonden werd op 12 november 2014, kwam het idee van Guus Meeuwis om Dario een nummer van zijn repertoire te laten opnemen met de titel “Ik ook van Jou”. Deze single is ouderwets omgebouwd tot een echt Dario nummer. Daarna volgde “Eenzaam zonder jou” van André Hazes. Eind 2016 nam Dario hits op als “Hoor dan” en “Over en uit”.

Boekingen Dario

In 2017 kwamen de singles “Alles moet Los” , “Sexbom” en “Donder en Bliksem”. Ze werden in het land overal super goed ontvangen door zijn fans. Zijn nieuwe single “Wat een ander ook zegt” is een nieuwe start met een compleet nieuw team. Motto van Dario: “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”.

Kom in de stemming

Dario boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dario te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dario wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dario viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dario online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dario boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dario kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dario boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!