Feestfabriek De Kast boeken?

feestfabriek de kast boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 uur

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Feestfabriek De Kast boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Feestfabriek De Kast

Onder het motto ‘Wij halen voor u alles uit de kast… maar de grote vraag is WIE komt er uit de kast?’ presenteren wij; Feestfabriek De Kast!

Een 4 uur durend spektakel met een knotsgekke Feest dj en verschillende verrassingen die op ludieke wijze uit de kast tevoorschijn komen. Is het een BN-er? Is het een sexy brandweervrouw die vlammetjes uitdeelt? Of is het tijd voor de prijzenkast met absurde prijzen? Deze vernieuwende feestproductie zet gegarandeerd op locatie of evenement op z’n kop!

Ook hebben wij de ‘Wall of Fame’ bij ons, waar uw gasten samen met de verrassing op de foto kunnen gaan en deze vervolgens delen via sociale media.

Boekingen Feestfabriek De Kast

Is er tijdens, bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een speciaal persoon die even in het zonnetje moet worden gezet, geen probleem… hij of zij krijgt van ons een mooi Feestfabriek De Kast T-shirt met de tekst ‘ik ben uit de kast gekomen’.

Kom in de stemming

Feestfabriek De Kast boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Feestfabriek De Kast te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Feestfabriek De Kast wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Feestfabriek De Kast viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Feestfabriek De Kast online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Feestfabriek De Kast boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Feestfabriek De Kast kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Feestfabriek De Kast boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!