Ferry van de Zaande boeken?

ferry van de zaande boeken
icon-clock

Tijdsduur

20 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

icon-notice

Opmerking

Live-act d.m.v. een buikspreekpop

Ferry van de Zaande boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ferry van de Zaande

Ferry van de Zaande begon zijn carrière als auditief figuur omstreeks 1983, vormgegeven door de kunstenaar F. van der Meer. Ferry, toen nog Mario geheten, was slechts te horen op geluidscassettes, opgenomen met de toentertijd populaire Philips Iberica S.A.Modelnr.N2210/50
Later werd zijn wekelijkse column uitgezonden op Trash Radio, een alternatief piratenstation op de 102.3 Megahertz.

Ferry kreeg een uiterlijk ten behoeve van de poppenkastshow van F. van der Meer en J. de Leijer en veranderde gaandeweg van een onooglijk handpopje in een karaktervol personage met trainingspak en matje. Kortom een echte Tilburger. En zo is hij tot op heden te zien in onder andere de Eefje Wentelteefje Show en bij vele andere gelegenheden.

Boekingen Ferry van de Zaande

Na het succes van Ferry’s eigen hitsingle ‘Doe mènnene mexicano’, die hij in 1998 uitbracht, volgden diverse schermutselingen met, zoals Ferry het zelf uitdrukte, klaplôopers èn laoielichters. Deze waren destijds uitgebreid in het nieuws te volgen.

Met carnaval 2019 had Dweilorkest d’n Zwakke Blaos een (lokale) hit met ‘Agge nie zuipt’. Komend carnaval proberen we dat natuurlijk minstens te evenaren. Ferry van de Zaande is in Brabant, en zeker in Tilburg en omstreken, een bekendheid. Al enkele jaren maakt hij carnavalsnummers, zoals (meer recent) ‘De groazzie van mèn buurvrouw’ (samen met Veul Gère) en ‘Agget mar kort houdt’.

Kom in de stemming

Ferry van de Zaande boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ferry van de Zaande te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ferry van de Zaande wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ferry van de Zaande viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ferry van de Zaande online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ferry van de Zaande boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ferry van de Zaande kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ferry van de Zaande boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!