Het Feestteam boeken?

icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

U wilt Het Feestteam boeken: blijkbaar is het tijd voor een feestje. Leuk! We zijn benieuwd waar en wanneer het dak eraf moet. Daar weet deze artiest namelijk wel raad mee. Of eigenlijk, artiesten. De twee heren zorgen er als goed ingespeeld team voor dat het publiek vanaf de eerste minuut in de juiste stemming komt. Het wordt één groot feest, zowel als sfeermaker aan het begin van het evenement als bijvoorbeeld om de avond af te sluiten. Vraag online of telefonisch vrijblijvend een offerte aan, dan zetten we de kosten en mogelijkheden graag voor u op een rij. Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718 .

Biografie Het Feestteam

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds jaar & dag weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elk evenement een feest te maken. De award ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest’ wordt waargemaakt.

Het Feestteam weet met hun feestmuziek het publiek te raken; glimlachen verschijnen op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en in de aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee. Positiviteit ten top in een goede sfeer of te wel omzet verhogend entertainment.

Boekingen Het Feestteam

Het Feestteam is met regelmaat te zien op tv en te horen op alle grote radiostations van Nederland en België. Ook geniet het Feestteam landelijke bekendheid met optredens op het Museumplein tijdens Koninginnedag, in Amsterdam Arena, de Kuip, Gelredome, Ahoy. Bovendien worden zij met open armen ontvangen in Oostenrijk, Singapore en op curaçao, waar zij ook het publiek vrolijk en blij maken met hun feestknallers.

Het Feestteam inhuren: het dak eraf

Zodra u Het Feestteam boekt weet u één ding zeker: het dak gaat eraf. Volgens de slogan is het pas feest als dit team is geweest, en dat is precies wat ze waarmaken op het moment dat u ze besluit in te huren. Wat dat betreft is het een goed idee om hier rekening mee te houden in de programmering. De heren weten hoe ze er een feestje van moeten maken en zorgen ervoor dat het publiek echt even tijd nodig heeft om bij te komen.

U kunt Het Feestteam boeken voor een tape-optreden. Daarvoor betaalt u een vaste prijs, aan de hand waarvan u de kosten alvast mee kunt nemen in het budget. Zodra u bij ons een aanvraag doet gaan we daar als boekingskantoor meteen mee aan de slag. Dat betekent in de praktijk dat we u de vrijblijvende offerte uitbrengen. Uiteraard zit u daarmee nog helemaal nergens aan vast. Het is slechts een overzicht van de mogelijkheden en de kosten.

Boekingen van Het Feestteam

De boekingen van Het Feestteam gelden voor bruiloften, voor bedrijfsfeesten en voor andere jubilea. Dus heeft u binnenkort wat te vieren en bent u op zoek naar een ware sfeer- en feestmaker? Zij voelen zich als een vis in het water op het moment dat ze het podium op mogen. Met de microfoon in hun hand zetten ze de zaal op standje ‘energie’.

Het Feestteam boeken

Dus wilt u Het Feestteam boeken of bent u benieuwd of dit allemaal binnen het budget past? U betaalt een vaste prijs voor bijvoorbeeld een optreden van 30 minuten. Aan de hand daarvan stellen we de offerte op, standaard inclusief een monitorset. En heeft u vervolgens nog vragen? We helpen u van A tot Z, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kom in de stemming

Het Feestteam boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Het Feestteam te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Het Feestteam wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Het Feestteam viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Het Feestteam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Het Feestteam boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Het Feestteam kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Het Feestteam boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!