Fleur Raateland boeken?

Fleur-Raateland-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 40 minuten

icon-music

Geluid

In overleg

Fleur Raateland boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Fleur Raateland

Hebben jullie nog een verzoekje?’ Klinkt het dan. De 19-jarige Fleur Raateland uit Anna Paulowna weet als geen ander hoe zij een feestje moet bouwen. Al vanaf haar 14e is ze te vinden op feesten en partijen, in restaurants en cafés maar ook bij het bekende concept CRAZY PIANOS. De passie voor het musiceren is er dan ook vanaf kleins af aan al geweest. Met haar keyboard onder haar arm, stapt ze op haar optredens af, met maar 1 doel: Mensen entertainen, hen heel even de tijd doen laten vergeten en genieten van alle mooie muziek die er maar is. Op het podium veranderd Fleur Raateland dan ook in een waar muzikaal spektakel waar geen mens stil kan blijven staan en mee móét zingen.

Optredens op grote evenementen

Al vanaf een hele jonge leeftijd staat muziek bij de zangeres Fleur Raateland centraal, na in 2017 haar HAVO te hebben afgerond was het logisch dat zij ging studeren aan het Conservatorium. Momenteel zit zij dan ook in het 3e jaar van het Conservatorium in Haarlem. Op deze school heeft zij haar band gevormd, waar ze op vele grote evenementen heeft mogen optreden zoals onder andere Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen, Popweekend Schagen en zelfs bij de radio op NPO5.

Boekingen Fleur Raateland

Naast dat Fleur Raateland een repertoire heeft waar je u tegen zegt, heeft ze ook haar eigen liedjes, in 2018 is haar debuutalbum genaamd ‘TIDES’ uitgekomen. TIDES bevat 9 eigen liedjes die de diverse van haar vocale capaciteiten weergeven. De liedjes van TIDES verschillen dan ook van ‘heartfelt songs’, tot ‘uplifting tropical-influenced tracks’. Dit album gaat dus ‘van eb naar vloed’, zoals je een optreden van FLEUR kunt verwachten.

Fleur Raateland is nergens bang voor en zingt dwars door je heen, niks is te gek voor deze dame en ze is klaar om de wereld te veroveren. LET’S GO GET IT!

Kom in de stemming

Fleur Raateland boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Fleur Raateland te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Fleur Raateland wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Fleur Raateland viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Fleur Raateland online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Fleur Raateland boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Fleur Raateland kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Fleur Raateland boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!