FloorFiller Fanatics boeken?

floorfiller fanatics boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

FloorFiller Fanatics boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie FloorFiller Fanatics

FloorFiller Fanatics, drie doorgewinterde artiesten met ieder een indrukwekkende staat van dienst.

Joost van Roij en Ben Rodenburg hebben elkaar gevonden en hun krachten gebundeld in FloorFiller Fanatics. Aangevuld meteen prachtige en professionele zangeres zorgen ze voor een goed gevulde dansvloer. Met deze groep fanatiekelingen ben je verzekerd van een onvergetelijke muzikale invulling op je feest.

Inspelen op de behoeften van het publiek is de kracht van deze hippe formatie! Met hit na hit weten zij de dansvloer vol te krijgen en te behouden. Met hun verrassende combinaties uit diverse genres blijf je alert en nieuwsgierig nar de volgende floorfiller.

Boekingen FloorFiller Fanatics

Percussie, sax, zang en veel enthousiasme zijn de ingrediënten die worden toegevoegd aan de grootste hits van toen en nu en maken dat je niets anders wil dan meezingen, dansen en springen! De zanger is ook de dj én de percussionist, terwijl de andere dj ook ene begenadigt saxofonist blijkt te zijn. De zangeres zorgt voor de extra afwisseling. Een show met veel disciplines die je niet vaak tegen komt.

Met The FloorFiller Fanatics op je feest ben je ervan verzekerd dat jij én je gasten er nog lang van nagenieten!

Kom in de stemming

FloorFiller Fanatics boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om FloorFiller Fanatics te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u FloorFiller Fanatics wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met FloorFiller Fanatics viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u FloorFiller Fanatics online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

FloorFiller Fanatics boeken

Dus bent u benieuwd hoe u FloorFiller Fanatics kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

FloorFiller Fanatics boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!