House of Dance boeken?

house of dance boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitoring

icon-notice

Opmerking

DJ = 4 uren. Vocalist 3 x 20 min. Sax in overleg

House of Dance boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie House of Dance

House of Dance bestaat in de basis uit een fantastische DJ en vocalist, naar wens aan te vullen met een saxofonist, extra zanger of zangeres. Maak de perfecte combi voor jouw feest of event. Welke combi je ook maakt, deze jonge en super enthousiaste top muzikanten maken van elk feest een MAXIMAAL FEEST! Top entertainers die muzikaal zeer sterk zijn en goed kunnen improviseren.

De DJ zet in en de muzikanten vullen aan. En de energieke muzikanten zorgen voor de energie richting de dansvloer en de juiste vibe en beleving op het publiek. Dit is energie pur sang. Een stoere en zeker classy act voor ieder feest of event. En helemaal van deze tijd. Zeer flexibel inzet. Flexibel betekent in deze ook dat minder muzikanten automatisch een lager gage betekent dus ook voor de lagere budgetten toegankelijk.

Boekingen House of Dance

Naast flexibel in bezetting ook in repertoire en styling. Rekening houdend met het soort event of feest en dus zeer breed inzetbaar. Een sprankelende DJ Live Act waarbij het dak er gegarandeerd af gaat.

House of Dance boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om House of Dance te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u House of Dance wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met House of Dance viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u House of Dance online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

House of Dance boeken

Dus bent u benieuwd hoe u House of Dance kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

House of Dance boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!