Foto voor Vader / Moeder boeken?

foto voor vader of moeder boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 uur

Foto voor Vader / Moeder boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Foto voor Vader / Moeder

De ultieme verrassing voor een vader of moeder is een prachtig portret van hun kind of kinderen. Met deze foto marketing actie schenk je ze deze bijzondere herinnering aan jouw event.

Onze fotograaf plaatst een volwaardige mobiele fotostudio op jouw evenement. Hier kunnen de kids op de foto. Ieder kind is welkom, van baby tot tiener! De fotograaf zorgt voor een vlotte, aansprekende foto.

Boekingen Foto voor Vader / Moeder

Een onvergetelijke actie met een blijvende herinnering voor moeders, vaders, opa’s en oma’s!

Echt een zeer origineel cadeau voor Moederdag of Vaderdag. De foto wordt direct afgedrukt op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen. Dat is nog niet alles! Bij thuiskomst kan de foto ook gedownload worden, geshared op social media, of als e-card worden verzonden.

Boekingsgegevens:

 • Inclusief fotograaf;
 • Inclusief mobiele fotostudio;
 • Inclusief 150 direct-klaar foto’s van 13 x 18 cm met een maatwerk opmaak van uw magazine;
 • Afmetingen: 5 x 3 meter met een vrije hoogte van 2,5 meter;
 • De locatie dient overdekt te zijn;
 • Stroom: 1 vrije stroomgroep van 220 volt / 16 ampère.

Foto voor Vader / Moeder boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Foto voor Vader / Moeder te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Foto voor Vader / Moeder wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Foto voor Vader / Moeder viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Foto voor Vader / Moeder online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Foto voor Vader / Moeder boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Foto voor Vader / Moeder kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Foto voor Vader / Moeder boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!