Froukje boeken?

Froukje-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Froukje boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Froukje

Taal is een waardevol spelletje. Woorden zijn een manier om wat er in je hoofd zit de wereld in te krijgen, en dit is wat de 18-jarige Froukje doet. Zet deze woorden op dansbare beats en meeslepende melodieën, en je krijgt
iets wat een Froukje-plaat zou kunnen zijn. De Rotterdamse is jong, maar maar heeft wel wat te melden. En ook als je het niet wil horen, maakt Froukje kans je voor haar te winnen met haar pakkende popliedjes.

Boekingen Froukje

Haar debuutsingle ‘Groter Dan Ik’, een nummer over de klimaatcrisis, verspreidde zich razendsnel door Nederland, en wist de aandacht te trekken van Nederlandse media als 3voor12 en DWDD. Daniël Lohues
noemde het nummer ‘belachelijk goed’, en Tim Hofman noemde haar ‘the next big thing.’ Met het nummer was Froukje diverse keren te zien en horen op radio en TV. Zo werd Froukje het gesprek van de dag, wat precies
aansluit op wat ze wil bereiken: een gesprek openen en mensen bewegen met haar muziek. Of letterlijk laten bewegen, want ondanks alle ellende in de wereld mag er ook gedanst worden.

Kom in de stemming

Froukje boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Froukje te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Froukje wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Froukje viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Froukje online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Froukje boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Froukje kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Froukje boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!