Boer Harm boeken?

Boer-Harm-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Boer Harm boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Boer Harm, De Boeren Rapper.

Door het hart van ons land, doorkruist Boer Harm, een veteraan in de rapscene met een diepe liefde voor het boerenleven. De stikstofkwestie bracht hem in de problemen en maakte het moeilijk om rond te komen. Maar hij gaf niet op. Hij betrad de rapscene met zijn klompen en al snel werd hij gegrepen door het rapvirus!

Boekingen Boer Harm

Boer Harm of te wel de Boeren Rapper houdt van feesten, genieten van drank, mooie vrouwen, en soms een beetje stout zijn, naast zijn liefde voor zijn dieren. Zijn favoriete koe, Bertha, is een waar pronkstuk! Hij regelt alles zelf. Hij neemt zijn eigen nummers op, creëert zelf de beats en zorgt ervoor dat ze perfect gemixt en gemasterd worden.

Rappende Boer Harm

Boer Harm is een echte alleskunner! Zijn grootste droom? Optreden op het beroemde Zwarte Cross festival en heel Nederland meenemen op zijn boerenrap-avontuur.

Kom in de stemming

Boer Harm boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Boer Harm te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Boer Harm wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Boer Harm viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Boer Harm online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Boer Harm boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Boer Harm kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Boer Harm boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!