Funky Lolly Show boeken?

funky lolly show boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Funky Lolly Show boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Funky Lolly Show

Lolly’s worden vers gemaakt. Alles is mogelijk! Van namen tot figuren en allerlei kleuren. De Lolly Show is een garantie voor succes! Boek ze nu bij Twilight Entertainment.

Chupa Chupa!!! Een ter plaatse gemaakte lolly die u op het lijf geschreven is.

Een goedgebekte patissier verwent uw gasten maar al te graag met een ter plaatse gemaakte lolly die u op het lijf geschreven is. U roept en de patissier maakt! Flitsende kleuren, namen… u kunt het zo gek niet bedenken of er wordt een lolly van gemaakt.

Boekingen Funky Lolly Show

De bijbehorende strakke stand is opgebouwd uit een aluminium truss waarin banners zijn gespannen en wordt uitgelicht in de zoetste kleuren. Zo is de Funky Lolly Show op iedere locatie een heuse aandachtstrekker!

De show is ook te boeken met 2 rollerbabes die de lolly’s op entertainende manier tussen het publiek zullen uitdelen.

Funky Lolly Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Funky Lolly Show te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Funky Lolly Show wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Funky Lolly Show viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Funky Lolly Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Funky Lolly Show boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Funky Lolly Show kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Funky Lolly Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!