Funky Piano’s on Tour boeken?

icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten (binnen 4 uur)

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 150 personen

icon-notice

Opmerking

Exclusief reiskosten

Funky Pianos boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Funky Piano’s on Tour

Funky Piano’s on Tour is de nieuwste piano en live entertainment sensatie van Nederland. Het concept is gebaseerd op het Amerikaanse ‘’Dueling Piano’s’’ concept. Een concept wat al jaren een grote hit is over de hele wereld. Dit concept staat o.a. bekend om het feit dat publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianisten dan graag voor u spelen. Hierdoor ontstaat er een super gezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek.

Boekingen Funky Piano’s on Tour

Wij van Funky Piano’s hebben onze live artiesten met jarenlange podium ervaring samengebracht met de ervaren pianisten/vocalisten. Deze professionals zijn gevestigd in pianobarren over heel de wereld. Samen met één van onze allround dj’s zorgen zij voor een unieke 5 uur durende energieke muzikale show. Vol met meezingers en de bekende 80’s & 90’s & 00’s hits.

Bijna alles kan en mag tijdens deze gezellige feestavonden van Funky Piano’s

Kom in de stemming

Funky Piano’s on Tour boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Funky Pianos te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Funky Pianos wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Funky Pianos viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Funky Pianos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Funky Pianos boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Funky Pianos kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Funky Pianos boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!