Gastvrouw Roxy boeken?

gastvrouw roxy boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Gastvrouw Roxy boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gastvrouw Roxy

Proud to be big!

‘Timide’ komt niet voor in het woordenboek van Roxy. Een muurbloempje is Roxy zeker niet. Het is dan ook gewoonweg onmogelijk om deze dame over het hoofd te zien. Sweet Extreme is het levendige bewijs dat Big Beautiful is en ditmaal vooral ook lekker, erg lekker… & She is proud to be big!

Fluisterend in het oor van je gasten of wenkend met hun poezelige vinger lokt Roxy uw gasten mee naar haar domein… voor een lekkere versnapering. Om je vingers bij af te likken!

Boekingen Gastvrouw Roxy

Ook heeft Roxy altijd wel een lekker hapje bij de hand of begeleidt ze je op de dansvloer. Daarna kun je je laten vastleggen op de gevoelige plaat samen met Roxy!

Je zult ervaren dat Roxy een zeer attente en vriendelijke dame is: Zelfs jij kunt door haar de verleiding niet weerstaan.

Gastvrouw Roxy boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gastvrouw Roxy te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gastvrouw Roxy wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gastvrouw Roxy viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gastvrouw Roxy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gastvrouw Roxy boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gastvrouw Roxy kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gastvrouw Roxy boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!