Gert Ekkelboom boeken?

gert ekkelboom boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 75 personen

Gert Ekkelboom boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gert Ekkelboom

Zoals het spreekwoord zegt; de appel valt niet ver van de boom, is het in dit geval: De ekkel valt niet ver van de boom! Gert Ekkelboom Jr., beroepsmuzikant, geboren op 20 februari 1967, is opgegroeid in een gezin waar de muziek centraal in de opvoeding stond.

Gert Ekkelboom Sr. was beroepsmuzikant die samen met z’n broer Jaap in het bekende Enschedese dansorkest “Sand und Klang” speelde. Helaas is Gert Sr. op 20 augustus 2004 op 75-jarige leeftijd overleden. Gert Ekkelboom Sr. en Jaap Ekkelboom hebben diverse nummers geschreven, waarvan enkele met goud werden bekroond, o.a. “De Karavaan” en de legendarische Carnavalskraker, “Moar wie holt van mekaar”.

Na te zijn begonnen met Trompet spelen bij de harmonie Wilhelmina te Glanerbrug en jarenlang bij Pa en (oom) Jaap in hun professionele opnamestudio te hebben gezworven, moest Gert in militaire dienst waar hij hele dagen trompet speelde in het Artillerie Trompetterkorps. Na zijn diensttijd in diverse blaaskapellen te hebben gespeeld kwam Gert bij het Dans- en Amusementsorkest “Blue Sky” waarin hij tot april 2000 in speelde.

Ekkelboom Music

Het bloed kroop waar het niet gaan kon en zo werd in 1994 gestart met een eigen opname-studio “Ekkelboom Music”. In 1995 werd gestart met de “Gert Ekkelboom One Man Band” en het duo “Gert & Ine”.

Met de optredens van “Blue Sky”, de “One Man Band”, en het “Duo Gert & Ine” werd veel ervaring opgedaan. Deze ervaring, gecombineerd met het gebruik van professionele instrumenten en geluidsapparatuur, staan garant voor een goed stuk muziek op uw feest voor u en uw gasten.

Ekkelboom Music is dus inzetbaar als “OneManBand” op kleine feestjes van enkele tientallen gasten, oplopend van Duo of Trio op feesten tot ca. 750 gasten!

Boekingen Gert Ekkelboom

Het Repertoire wordt afgestemd op uw gasten, variërend van Schlagers, walsen, tango en veleta voor uw oudere gasten, tot muziek van K3 en Kabouter Plop voor de allerkleinsten en alles wat hier tussenin zit, dus kortom, voor elke generatie wat wils!

Gert verzorgt van achtergrondmuziek op uw receptie tot een knallend feest met fijne dansmuziek op ieder gewenst geluidsniveau.

Kom in de stemming

Gert Ekkelboom boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gert Ekkelboom te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gert Ekkelboom wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gert Ekkelboom viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gert Ekkelboom online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gert Ekkelboom boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gert Ekkelboom kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gert Ekkelboom boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!