Goochelaar Lucas boeken

Goochelaar-Lucas-boeken
icon-clock

Tijdsduur

Tijdsduur in overleg

icon-music

Geluid

Niet van toepassing

Goochelaar Lucas boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Goochelaar Lucas

Lucas, Goochelaar, Presentator & Beroeps entertainer! Van jongs af aan wist ik het zeker. Later wil ik goochelaar worden! Na het afronden van de theater opleiding is de droom van deze kleine Lucas werkelijkheid geworden en ben ik full-time goochelaar. Mijn doel? Op uw feest/ evenement een moment creëren die voor de gasten on-ver-getelijk is!

Tafelgoochelaar / Table Magic

Tijdens het tafelgoochelen beweegt Lucas zich door de gasten heen en vermaakt de gasten waar zij met hun neus boven op zitten. Hij laat verschillende korte truc’s zien aan de tafels. Interactie staat hierbij op voorop! Het publiek zal met een lach, verbaasd & onvergetelijk gevoel achter gelaten worden. Leeftijd speelt hierin geen rol. De trucs per tafel verschillen op basis van het gezelschap aan die specifieke tafel. Een beleving waar uw gasten de rest van de middag of avond over zullen praten!

Podiumshow

Even een magisch moment voor alle gasten tegelijk? Dan is deze podium show dè act die u zoekt! De show zit vol humor, verbazing, interactie en natuurlijk heel veel magie. Het is een show die niet snel vergeten zal worden en het publiek zal met een lach en een verbaasd gevoel de zaal weer verlaten. Met deze show zal uw feest of evenement onvergetelijk worden. Lucas biedt voor verschillende doelgroepen een show op toneel aan. Van jong volwassen tot bejaarden, met deze podium show zullen alle leeftijden geboeid blijven!

Kindershow

In de afgelopen jaren heeft Lucas onwijs veel shows gegeven voor kinderen. Met deze ervaring wordt deze interactieve kindershow een ware belevenis voor iedereen! De kinderen lachen, schreeuwen, zitten vol spanning, en het belangrijkste, zij hebben zelf de hoofdrol in de voorstelling en iedereen doet mee! Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen wordt bepaald hoe de voorstelling loopt en welke truc’s of illusies er worden gebruikt. Hierdoor zullen de kinderen niet afgeleid raken en een onvergetelijke ervaring rijker zijn!

Goochelaar Lucas boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Goochelaar Lucas te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Goochelaar Lucas wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Goochelaar Lucas viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Goochelaar Lucas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Goochelaar Lucas boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Goochelaar Lucas kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Goochelaar Lucas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!